Inspiration

Inspiration i vardag och arbetsliv

Inspiration - hattEnligt ett uppslagsverk kommer ordetinspiration från latinets inspiro, inblåsa, väcka liv i, ett tillstånd av mental verksamhet.

Hur det mentala verksamheten i våra hjärnor fungerar är förstås väldigt olika men att när vi blir inspirerade av något positivt så väcks också vår glädje, vår skaparkraft till liv och det frigörs massor med positiv energi i våra kroppar.

Därför är det så viktigt att vi fångar denna positiva kraft och låter den inspirera oss, se och ta tillvara den, stanna upp och glädjas och njuta av energin som som finns överallt i vår omgivning.

Det kan vara glädjen att sitta runt bordet på ”Stickcaféet” och skratta och samtala med nya och gamla vänner, att se barnens lek i klätterträdet, att olivträdet har växt massor under sommaren, och att böcker som Ping – grodan som sökte livet, av Stuart Avery Gold, Vem är det som bestämmer i ditt liv? om medveten närvaro av Åsa Nilsonne eller Mäster av Alexandra Coelho Ahndoril ger så mycket ny inspiration och nya tankar.
Förutom Inspiration så sätter det också fantasin i rörelse.

Sänd gärna tips på av vad och hur du blir inspirerad så presenterar vi det på vår sida inspiration.

Kolla in https://www.aaseodesign.com/ för mer bilder och inspiration.