Om företaget

Presentation av Pjb

Utbildning för individer, grupper och organisationer

Pjb, Projektbolaget Åse Olsson AB, är ett utbildnings- och konsultföretag som riktar sig till både den offentliga och den privata sektorn.

Om företagetPjb arbetar utifrån ett processinriktat arbetssätt där alla inblandade deltar, tar ansvar och är pro-aktiva. Det vill säga skapar och påverkar både den egna utvecklingen liksom organisationen. En utvecklings- och förändringsprocess som gör att hela organisationer och företag blir delaktiga och engagerade som medskapare in i framtiden.

Pjb erbjuder och arbetar med:

  • Individer, via samtal/handledning, coachning och mentorskap.
  • Grupper, via samtal/handledning, coachning, mentorskap, arbetslagsutveckling och utbildning.
  • Organisationer, större och mindre, via samtal/handledning, coachning, mentorskap, arbetslagsutveckling, utbildning och målstyrning.
    Organisationer består av grupper som i sin tur består av enskilda individer. Om individerna i grupperna inte mår bra, mår heller inte organisationen bra.

Därför arbetar Pjb också med att få individer som eventuellt inte kan arbeta på grund av stress, utmattning, mobbing, med mera, att återgå till arbetet och/eller att finna något annat arbete, en annan miljö där de kan utveckla sin inneboende kraft.

Pjb erbjuder också kick offer och utvecklingsdagar i rogivande och lustfyllda miljöer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *